van der Horst

Sam Dejonghe samen met Matisse Lismont bij Comtoyou Racing

Sam Dejonghe
Sam Dejonghe
Comtoyou Racing zal bij de openingsmanche van de GT World Challenge Europe Endurance Cup vier wagens inzetten. Al minstens drie Belgische rijders zullen uitkomen op één van de Aston Martin’s Vantage GT3 Evo. Nicolas Baert komt samen met Sebastian Ogaard en Finlay Hutchison uit op de wagen met het nummer 12. Matisse Lismont krijgt op de wagen met het nummer 21 Sam Dejonghe naast zich alsook de Brit Charles Clark.
Presentatie Comtoyou Racing Aston Martin Vantage GT3
Presentatie Comtoyou Racing Aston Martin Vantage GT3
Het was al geweten dat officiële Aston Martin rijders Nicki Thiim, Marco Sørensen en Mattia Drudi een Vantage GT3 van Comtoyou Racing zouden bemannen in de Pro klasse van de GT World Challenge Europe Endurance Cup. De twee wagens met daarop bovengenoemde landgenoten komen beiden uit in de Silver Cup. Verder brengt het team nog een wagen aan de start in de Bronze klasse, maar voor deze wagen moeten de namen van de rijders nog bekend gemaakt worden.

Foto's: Arne Simons & Visio ReaDit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in GT World Challenge Europe Endurance op donderdag 28 maart 2024.
  • Powercars

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons