van der Horst

Samenwerking Bentley en CMR wordt voortgezet

CMR - Bentley Continental GT3
CMR - Bentley Continental GT3
Classic & Modern Racing, beter bekend als CMR, zal dit jaar nog altijd met Bentley-racewagens racen. Bentley trok zich eind 2020 terug uit de GT3-racerij, waarbij het de focus verlegde naar elektrisch racen. Er was even schrik dat daardoor CMR zonder racewagens zou vallen, maar dat blijkt niet het geval. De overeenkomst met het Britse merk gaat gewoon verder.
CMR, onder leiding van Sabine en Charly Bourachot, ligt nog altijd op schema en zal deelnemen aan het seizoen 2021 van de Fanatec GT World Challenge Europe Powered by AWS. Een Bentley Continental GT3 is al bevestigd voor de Endurance-races - in de Pro-Am-klasse - met Gilles Vannelet, Stuart White en Nelson Panciatici aan het stuur. Voor het Sprint-gedeelte staan ​​twee Continental GT3's opgesteld, met als doel één in de Pro-klasse in te zetten en de andere in de Silver Cup. 

Charly Bourachot heeft ook ambities om zijn team in te schrijven in de Total 24 Uur van Spa en de 24 Uur van Le Mans. Het is wel mogelijk dat het team tijdens de 24H Spa wagens van een ander merk dan Bentley inzet.

Foto: Georges De Coster



Dit artikel werd gepubliceerd door Imaani Barée in GT World Challenge Europe op donderdag 15 april 2021.
  • Hamofa Performance

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons