van der Horst

Schitterende agenda voor DVB RACING!

DVB Racing - Porsche 997 GT3 Cup
DVB Racing - Porsche 997 GT3 Cup
Het wordt een razend druk seizoen voor DVB RACING in 2015. Het team uit Willebroek tekent terug paraat in de Porsche GT3 Cup Challenge Benelux waarin DVB RACING met Jeffrey Van Hooydonk in 2013 de titel behaalde en vorig seizoen de vice titel.
Nicolas van Dierendonck
Nicolas van Dierendonck
Enerzijds wordt een Porsche 991 Cup ingezet via THEMS by DVB RACING voor Nicolas Vandierendonck en regerend kampioen Xavier Maassen. Ook een tweede exemplaar, de 997 Cup van vorig seizoen is nog beschikbaar.

“De 997 is volledig nieuw opgebouwd en volgens Jeffrey Van Hooydonk nog steeds een kandidaat winnaar”, aldus Frank Thuriaux.
“We zijn nog op zoek naar één of twee piloten voor een zeer schappelijk prijskaartje. We willen na de titel in 2013 en de vice titel in 2014 opnieuw vooraan meestrijden voor de titel in 2015”.

Mezquita DVB Racing - KTM X-Bow
Mezquita DVB Racing - KTM X-Bow
Naast de Porsche GT3 Cup Challenge Benelux zal DVB RACING als officieel team de kleuren van KTM verdedigen in de Supercar Challenge met twee nagelnieuwe KTM X-BOW RR. Eén exemplaar heeft reeds een piloten duo gevonden. Ook de BRCC, Belcar Trophy en de 24H Zolder zitten in de lift en zijn bevestigd, maar hierover zal later worden gecommuniceerd.

Daarnaast zal het dynamisch team ook present tekenen in de Lamborghini Blancpain Super Trofeo.        

Geïnteresseerden voor de resterende zitjes kunnen contact opnemen met DVB RACING via dvbracing@dvbracing.be of +32 484 92 34 70.

Foto's: Martijn Wouters - KronosSchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door de redactie in Circuit op donderdag 26 februari 2015.
  • Circuit Zolder

Copyright 2000-2021 Autosport.be - Contacteer ons