van der Horst

Seizoen drie van Formula 1: Drive to Survive is nu uit op Netflix

Formule 1 2020
Formule 1 2020
Het nieuwe seizoen van de bekende Netflix-serie Formula 1: Drive to Survive staat vanaf vandaag online. Tien afleveringen vatten de spannendste momenten van het afgelopen Formule 1-seizoen samen.
De eerste aflevering gaat meteen al over de coronapandemie die sinds het voorjaar van 2020 de wereld in zijn greep heeft. Gelukkig gaan we meteen over naar de Grote Prijs van Oostenrijk in aflevering twee, waar de spanning tussen Mercedes en Red Bull Racing te snijden is.

Er wordt natuurlijk volop aandacht gegeven aan Mercedes en Lewis Hamilton die aasde op een zevende titel, maar ook verschijnen kleinere teams in de spotlights. Zo wordt de terugkeer van Pierre Gasly bij AlphaTauri en de band tussen Carlos Sainz en Lando Norris gevolgd. Verrassend is echter wel dat de Sakhir Grand Prix en de Grote Prijs van Turkije, twee van de spannendste races van het jaar, niet vernoemd worden. Er wordt wel een aflevering gewijd aan de rijders zonder zitje en de crash van Romain Grosjean in de Grote Prijs van Bahrein.

Het Formule 1-seizoen 2021 begint volgend weekend in Bahrein.

Foto: Mercedes-AMG Petronas MotorsportSchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Imaani Barée in Formule 1 op vrijdag 19 maart 2021.
  • Shopa

Copyright 2000-2021 Autosport.be - Contacteer ons