van der Horst

Silverstone: Maxime Soulet toch aan de start

Sijthoff/Hamilton - V8 Racing Corvette
Sijthoff/Hamilton - V8 Racing Corvette
Eerder deze week liet SRT weten dat de Archie Hamilton vanaf dit weekend Maxime Soulet zou vervangen achter het stuur van de Corvette GTE van het Belgische team. De Brit kende tot nu toe een moeilijk seizoen met de Corvette van V8 Racing en is er zeker van dat de SRT bolide hem meer succes zal brengen. Met de nodige financiële argumenten verzekerde hij zich van een plaatsje op de gele Corvette naast Isaac Tutumlu. Lang bleef Soulet echter niet zonder stuur, V8 Racing was immers op zoek naar een snelle rijder om de leeggekomen plaats in te vullen naast Diederik Sijthoff. Gezien de Belg vrij was en bovendien de Corvette goed kent, was een overeenkomst snel bereikt.
  • Hamofa Performance
TF Sport Aston Martin
TF Sport Aston Martin
Wie wel niet aan de start staat is Dylan Derdaele, evenals bij de vorige manche zal Daniel Keilwitz naast Dennis Retera de V8 Racing Corvette GT3 besturen. Uit het Britse GT komt de TF Sport Aston Martin Vantage die bestuurd zal worden door Darren Turner en Jody Fanin. Ook de Team LNT Ginetta wordt aan de start verwacht.


Foto's: GT Open & Niels VaeckSchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in International GT Open op woensdag 16 juli 2014 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Silverstone.
  • Heinz Performance

Copyright 2000-2022 Autosport.be - Contacteer ons