van der Horst

Slovakiaring: Polepositie voor Vitantonio Liuzzi

Mercedes domineert de openingsmeeting van de Superstars International Series 2013
Mercedes domineert de openingsmeeting van de Superstars International Series 2013
Vitantonio Liuzzi was op de Slovakiaring 1.1 seconde sneller dan Luigi Ferrara en gaf alzo de Mercedes C63 AMG Coupé zijn eerste pole in de Superstars Serie. Giovanni Berton bevestigde zijn goede prestaties van Brno door de derde tijd te rijden voor Team Dinamic BMW ploegmaat Max Mugelli. Fabrizio Giovanardi presteerde opnieuw goed en zette de Petri Corse Porsche Panamera op de vijfde startplaats juist voor kampioenschapleider Thomas Biagi die 40 kg extra ballast moet meezeulen op zijn Mercedes.
De beste Aud- vertegenwoordiger was Gianni Morbidelli met de zevende tijd. De top tien werd vervolledigd door de Mercedes van Andrea Bacci, de Jaguar van Andrea Larini en de BMW van Mauro Trentin. Francesco Sini nam niet deel aan de kwalificatie nadat hij zijn Chevrolet tot een wrak herleidde tijdens de vrije training. 



Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in International Superstars Series op zondag 9 juni 2013 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Slovakia Ring.
  • STX Motorhomes

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons