van der Horst

Spa Euro Race: Voorbeschouwing Bruno Vermote

Vorig jaar nam Bruno deel aan de Supercar Challenge en belandde daardoor in de hoogste regionen van de Benelux autosport. Voorheen was de Waregemnaar een aantal jaren actief in zowel Funcup als BGDC maar de drang naar snellere en krachtigere wagens werd te groot.
Aan de zijde van Philippe Bonneel racete Bruno met een BMW M3 WTCC uit de stal van Qvick Motors.
“Een fantastische ervaring met een spectaculaire wagen. Deze M3 is een echte racewagen pur sang waarin je nog hard moet werken door het gebrek aan electronische hulpmiddelen. Helaas hebben we nooit het volle potentieel kunnen benutten door de extreem wisselende weersomstandigheden.”

Zowel Bruno als Philippe werden vorige zomer vader waardoor het slechts bij één race bleef.
“Het bevalt ons in de Supercar Challenge, ook de wagen willen we beter leren kennen, daarom treden we opnieuw aan in de BMW M3 WTCC. Philippe zal dit resterend seizoen een vijftal races afwerken waarvan ik de eerstvolgende twee, nl. Francorchamps & Zolder, aan zijn zijde zal starten.”

Bruno treedt de eerste maal in aktie op Francorchamps tijdens het Spa Euro Race weekend (8 & 9 juni) gevolgd door de Superstars@Zolder op 22 & 23 juni. Met de BMW M3 WTCC starten ze in de Supersport klasse, de meest felbevochten klasse in de Supercar Challenge.

Bruno wil dan ook graag zijn partners Döllken, Robaco, CrmConnect, Alumnos & Eres-Sapoli danken voor hun steun en kijkt uit naar spannende races!

Bruno Vermote press



Dit artikel werd gepubliceerd door de redactie in Supercar Challenge op donderdag 30 mei 2013 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Spa Euro Race.
  • STX Motorhomes

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons