van der Horst

Spa: Grid GT Open race groeit aan met nog twee eenheden

Craig Dolby/Tomas Enge - Lamborghini Gallardo REX
Craig Dolby/Tomas Enge - Lamborghini Gallardo REX
Het was eerder al geweten dat bij de volgende manche van het GT Open te Spa-Francorchamps het Belgische team Aston Martin Brussels zijn V12 Vantage GT3 aan de start brengt voor Tim Verbergt en Sam Dejonghe. Nog meerdere gastwagens zullen echter op het Ardeense circuit de vaste waarden van de serie vervoegen. Zo komt al zeker ook het Britse Wessex Motorsport aan de start met een Lamborghini Gallardo REX en zakt Kaspersky Motorsport af met zijn Ferrari 488 GT3.
Kaspersky Motorsport - Ferrari 488 GT3
Kaspersky Motorsport - Ferrari 488 GT3
De Lamborghini Gallardo REX van Wessex Motorsport was vorig jaar al te zien tijdens de GT Open manche te Silverstone. Net als toen wordt de wagen op Spa bestuurd door de veteraan Tomáš Enge en de in België populaire Brit Craig Dolby. Kaspersky Motorsport maakte dan weer bekend dat het zowel in Spa als in Paul Ricard zijn Ferrari 488 die normaal uitkomt in de Blancpain GT Series, inzet. Alex Moiseev en Davide Rizzo zullen in Spa het stuur delen van de Italiaanse bolide die de steun van AF Corse geniet.

Foto's: GT Open & Arne Simons
 Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in International GT Open op donderdag 18 mei 2017 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Spa-Francorchamps.
  • Heinz Performance

Copyright 2000-2022 Autosport.be - Contacteer ons