van der Horst

Spa Six Hours opnieuw over vijf dagen

2023 Spa Six Hours
2023 Spa Six Hours
Op het einde van de maand september is het weer tijd voor de Spa Six Hours en dit jaar telt het event opnieuw niet minder dan vijf dagen. De actie op de piste start al op woensdag 25 september met de vrije trainingen terwijl de laatste dag, zondag 30 september, net zoals vorig jaar voorzien is voor een Track Day voor de clubs.
2023 Spa Six Hours
2023 Spa Six Hours
Al op woensdag 25 september wordt er al gereden op Spa-Francorchamps, dan vinden de vrije trainingen plaats. Een dag later is het tijd voor de kwalificaties voor de verschillende series. Beide dagen is de inkom voor het publiek gratis. Op vrijdag worden dan de eerste races afgewerkt en vindt ook de kwalificatie voor de Six Hours plaats. Zaterdag rijden de verschillende reeksen hun tweede race en wordt de start gegeven voor de Spa Six Hours. Zondag zijn er geen races en is er een track day die vrij toegankelijk is voor het publiek Donderdag, vrijdag en zaterdag dient er wel inkom betaald te worden.

Foto's: Wilfried Geerts
 



Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Circuit Internationaal op woensdag 21 februari 2024 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Spa Six Hours.
  • De Swert Opticiens

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons