van der Horst

SRT opteert voor retro-livery vanaf volgende wedstrijd

SRT Motorsports - SRT Viper GTS-R
SRT Motorsports - SRT Viper GTS-R
SRT Motorsports heeft besloten om vanaf de Six Hours of the Glen beide Dodge Viper SRT GTS-R's in historische rode-witte kleurtinten te zetten en dat om de 100e verjaardag van het merk Dodge te vieren. De bolides zullen vanaf volgend weekend de nieuwe livrei krijgen en deze behouden tot en met het einde van dit eerste seizoen van het Tudor United Sportscar Championship.
  • VR Racing
SRT Motorsports - SRT Viper GTS-R
SRT Motorsports - SRT Viper GTS-R
Zowel het startnummer 91 als het nummer 93 zullen in de rode verf gezet worden, met de herkenbare witte strepen die over de hele wagen lopen vanaf de voorbumper over het dak tot de achtervleugel. De bolide van onder meer onze landgenoot Marc Goossens zal bovendien herkenbaar zijn aan de rode achtervleugel, terwijl de zusterwagen een zwarte achtervleugel heeft. Deze rood-witte kleurstelling is iconisch voor Viper, want met deze kleuren won het Amerikaanse addergebroed in 2000 zowel de 24 uren van Daytona als de 24 uren van Le Mans. Daarnaast scoorden de Vipers ook tweemaal achtereenvolgend de titel in de American Le Mans Series, namelijk in 1999 en 2000.

Foto's: SRT MotorsportsSchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Martijn Wouters in Tudor United Sportscar Championship op donderdag 19 juni 2014 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting 6h Watkins Glen.
  • Shopa

Copyright 2000-2021 Autosport.be - Contacteer ons