van der Horst

Steve Claeys verdeler van Toora Benelux op circuit

Steve Claeys - Guy Verheyen
Steve Claeys - Guy Verheyen
Steve Claeys slaat de handen in elkaar met voormalig winnaar van de 24 uur van Zolder Guy Verheyen. De man uit de rand rond Brussel is al heel wat seizoenen een vaste waarde in de VW Fun Cup en heeft daarnaast ook een bedrijf dat zich specialiseert in de verkoop van racesimulatoren en het coachen van rijders. Die activiteiten sluiten aan bij de verkoop van racekledij en dus vond Claeys al snel de weg naar Toora Benelux-baas Guy Verheyen.
"Ik ken Steve al heel wat jaren, maar ben de recente maanden wat nauwer met hem beginnen samenwerken in het kader van de VW Fun Cup", vertelt Guy Verheyen. "Het klikte meteen op vlak van karakter en we zijn aan de praat geraakt. Steve vertelde mij over zijn plannen met Eagle Speed Academy, zijn bedrijf waarmee hij mensen begeleidt in de autosport. Gezien onze samenwerking op circuit, kwam hij eveneens in contact met de producten van Toora en uiteindelijk kwamen we snel tot een vergelijk."

"Ik zal vanaf 1 juli fungeren als Toora Benelux-aanspreekpunt op circuit", verduidelijkt Steve Claeys. "Goed materiaal is onontbeerlijk als je op circuit wil racen. Onze simulatoren zijn een uitstekend wapen om mensen te begeleiden richting hun eerste stappen op circuit of te trainen wanneer ze in actie komen op omlopen waarop ze nooit eerder raceten. We willen echter diezelfde begeleiding bieden eens onze klanten de virtuele wereld verlaten en daar hoort uiteraard een goede uitrusting bij. Dankzij de samenwerking met Toora Benelux, zullen al onze klanten kunnen genieten van een directe service."

Foto: Toora Benelux



Dit artikel werd gepubliceerd door Martijn Wouters in Circuit op woensdag 7 juli 2021.
  • St. Paul

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons