van der Horst

Suzuka: Honda-rijders bezoeken het Honda R&D Centre in Tochigi

82f5424ddd04de11a3df7e034e99d022f57369a6.jpg
Het Castrol Honda World Touring Car Team rijdt komend weekend in Suzuka zijn thuisrace en de drie Honda Civic-rijders maakten van de gelegenheid dankbaar gebruik om het Honda Research and Development Centre in Tochigi te bezoeken. Gabriele Tarquini, Tiago Monteiro en Norbert Michelisz werden in het Honda R&D Centre verwelkomd door wel bijzonder enthousiaste medewerkers.
Het trio, vergezeld door WTCC-projectleider Daisuke Horiuchi, ontmoette er onder meer de teamverantwoordelijke voor het ontwikkelingswerk op de Honda HR 412-E viercilinder 1.6 turbo die in het vooronder van de nieuwe Honda Civic WTCC zal huizen. Voor de rijders was het tevens een uitgelezen gelegenheid om de technische staf te danken voor het harde werk en de inzet waardoor de Civic al in zijn eerste jaar een competitieve wagen is gebleken.

"Het was een eer om de Honda R&D-ateliers te kunnen bezoeken en het enthousiasme en de toewijding te ervaren van iedereen die bij de technisch hoogstaande ontwikkeling van deze motor betrokken is. We hadden het gevoel dat iedereen ons persoonlijk kende en dat omdat we met' hun' motor racen" wist Tiago Monteiro te vertellen.

Foto: FIA WTCC



Dit artikel werd gepubliceerd door Hans van Onsem in FIA World Touring Car Championship op woensdag 18 september 2013 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Suzuka.
  • STX Motorhomes

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons