van der Horst

Syntix Superprix: Beste tijd voor BMW M3 van Johan Huygens et Vincent Vandenabeele

Johan Huygens/Vincent Vandenabeele - BMW M3
Johan Huygens/Vincent Vandenabeele - BMW M3
De race voor het BGDC start op zaterdag plaats waardoor de kwalificatie al plaats vond op vrijdag. De bolides van het BGDC sloten de dag af met een sessie van 40 minuten. Bij het vallen van de vlag stond de snelste tijd op naam van de BMW M3 #17 van Johan Huygens et Vincent Vandenabeele in 1:41.955. Daarachter vinden we nog enkele BMW’s terug met in volgorde de M3 E46 van Longin/Piessens, de M3 E46 van De Wit, d M3 E36 van Rasse/Rasse en de M3 E46 van Petroons/Rennmans/Sluys.
Grégory Paisse/Jérôme Heinen - Peugeot RCZ
Grégory Paisse/Jérôme Heinen - Peugeot RCZ
Grégory Paisse reed de Peugeot RCZ #188 naar de zesde tijd algemeen goed voor de pole in de divisie 1. Hij werd gevolgd in het klassement door nog een Peugeot RCZ, de #1 van Semoulin/Semoulin. De BMW 320i E46 die Heyninck deelt met Longin senior maakte de top drie vol. De BMW Clubsport trophy vond onderdak in de BGDC race en daar was de snelste tijd voor de #251 van Donniacuo/Scamardi voor de #3 van Claes/Wauters en de #57 van De Breucker/Van Haeren.

De Vocht/Van Loo - BMW 120d
De Vocht/Van Loo - BMW 120d
In de BRCC Club klasse ging de snelste chrono naar de BMW 120d van De Vocht/Van Loo ondanks dat de wagen naar het einde van de sessie te kampen kreeg met technische problemen. Twee Porsche Cayman’s maakten de top drie vol met de #96 van Noël/Mortlet voor de #44 van Licops/Paque.


Foto's: Niels Vaeck
 



  • Hamofa Performance

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons