van der Horst

Spa: Ook de gebroeders Mondron aan de start van de TCR International Series

Delahaye Racing - SEAT Leon TCR
Delahaye Racing - SEAT Leon TCR
Naast Pierre-Yves Corthals, Frédéric vervisch en Benjamin Lessennes komen ook Guillaume en Edouard Mondron volgend weekend aan de start van de derde manche van de TCR International Series op het circuit van Spa Francorchamps. Guillaume zal het stuur nemen van de SEAT Leon TCR waarmee hij vorige week nog samen met zijn broer te Spa de Long Race van de TCR Benelux serie won. Edouard stapt over op een VW Golf TCR ook ingezet door Delahaye Racing.
Delahaye Racing - VW Golf TCR
Delahaye Racing - VW Golf TCR
In de TCR International Series wordt er slechts een rijder per wagen toegestaan en dus konden de gebroeders Mondron niet samen rijden. Terwijl Guillaume de SEAT behoudt waarmee hij uitkomt in de TCR Benelux serie, krijgt Edouard van Delahaye Racing een Golf toegeschoven. Die Golf zal voor de gelegenheid een kleurenschema dragen dat de twintigste editie van de 25 Hours VW Fun Cup onder de aandacht brengt.

Foto's: Arne Simons & Kronos Events



Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in TCR International Series op zaterdag 29 april 2017 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting 6 Hours of Spa.
  • Dreamdrive

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons