van der Horst

Monza: Jaap van Lagen vervangt Rob Huff bij Leopard Racing Team WRT

Jaap van Lagen
Jaap van Lagen
Een week nadat het circuit van Spa-Francorchamps de TCR International Series ontving, zijn de deelnemers al toe aan de vierde manche die plaatsvindt op het circuit van Monza. Te Spa zette Leopard Racing Team WRT voor het eerst een tweede VW Golf in bestuurd door Rob Huff, maar die laat de manche in Monza aan zich voorbij gaan en concentreert zich dit weekend volledig op het WTCC. Leopard Racing Team WRT moest op zoek naar een vervanger en vond die in de Nederlander Jaap van Lagen.
Rob Huff - Team WRT VW Golf TCR
Rob Huff - Team WRT VW Golf TCR
Rob Huff komt op de Hungaroring uit in het WTCC voor Münnich Motorsport en ziet af van deelname aan de TCR races. Voor zijn vervanger Jaap van Lagen wordt het zijn debuut in de TCR International Series. Zijn taak zal er vooral in bestaan om zijn teamgenoot Jean-Karl Vernay af te schermen en nu de Fransman aan de leiding staat van de puntenstand, zoveel mogelijk punten weg te kapen van de concurrentie. Vanaf de volgende manche in Oostenrijk neemt Huff terug plaats in de tweede Golf.

Foto's: Hans van Onsem & Niels Vaeck



Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in TCR International Series op donderdag 11 mei 2017 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Monza.
  • De Swert Opticiens

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons