van der Horst

Terlaemen's Cup: Kortnieuws in de aanloop naar de seizoensopener

Edouard Mondron
Edouard Mondron
Dat we voor de start van het Belgian Racing Championship 2015 een wereldpremière zouden krijgen op Circuit Zolder, was reeds geweten. Promotor Kronos Events maakte nu ook bekend dat Guillaume Mondron één van de rijders aan boord van de Allure Team Seat León TCR wordt. Wie de snelle Brusselaar, in 2013 nog sprintkampioen met broer Edouard, zal vergezellen, wordt op een later ogenblik bepaald. Tegelijkertijd vertelde Kronos Events aan Autosport.be dat Yvan Muller bevestigd heeft het ganse kampioenschap te betwisten.
Belgian Masters: De sprint races in beeld
Muller, opnieuw in actie op de Noun Racing Ginetta G50, zal dus het ganse seizoen betwisten. De Ginetta moet kunnen wedijveren voor de titel in de Trophy-klasse, maar Yvan Muller zoekt nog steeds een geschikte teamgenoot. In afwachtingen van een tweede naam, zal de man evenwel sowieso de Terlaemen's Cup betwisten later deze maand, desnoods solo slim.

Foto's: Martijn Wouter & Marnik MouchaersSchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Martijn Wouters in Belgian Racing Car Championship op dinsdag 3 maart 2015 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Terlaemen's Cup.
  • Shopa

Copyright 2000-2019 Autosport.be - Contacteer ons