van der Horst

Terlaemen's Cup: Voorbeschouwing FSA Racing Team

Opgedirkt in een nieuw, fris jasje en onderworpen aan een grondige onderhoudsbeurt, is de #17 van FSA Racing Team klaar voor de eerste race van het BGDC-kampioenschap 2015: de Terlaemen’s Cup. Deze gaat door aanstaande zondag, 15 maart, te Circuit Zolder.
  • Circuit Zolder DTM
‘Na de fiasco bij de eerste race van vorig seizoen te Spa en de vaak terugkerende technische problemen aan de wagen gedurende het ganse seizoen, zijn we absoluut voorzichtig geworden om prognoses te stellen’, vertellen Huygens en Vandenabeele, de twee menners van het impressionnante rijtuig, dat de BMW e46 M3 uit divisie 3 toch wel is.

‘Na enige reflectie tijdens de winterstop hebben we besloten om dit seizoen samen te werken met EMG Motorsport voor de technische ondersteuning tijdens de races en het onderhoud van de wagen. We hebben er absoluut alle vertrouwen in dat dit een vruchtbare samenwerking zal worden en steken niet onder stoelen of banken dat we dit seizoen voluit voor het algemeen kampioenschap gaan. Anderzijds blijven we voorzichtig en houden we beide voeten op de grond want nieuwigheden brengen ook vaak onvoorziene verrassingen met zich mee en het is duidelijk dat we niet de enige zijn met dit doel. De concurrentie is er even hard klaar voor als wij dus het belooft een ontzettend spannend seizoen te worden en die eerste race te Zolder zal al vrij veel duidelijk maken. Wij wensen alvast al onze sponsors en fans te bedanken voor de steun en zullen onze uiterste best doen hen niet te ontgoochelen’.

Wie FSA Racing Team van dichtbij aan het werk wil zien, is van harte welkom zondag, 15 maart 2015 te Zolder voor de kwalificatierondes (10.35u – 11.20u) en uiteraard voor de race van 150 minuten die start om 13.05u.

FSA Racing Team presSchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door de redactie in Belgian Gentlemen Drivers Club op dinsdag 10 maart 2015 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Terlaemen's Cup.
  • Powercars

Copyright 2000-2020 Autosport.be - Contacteer ons