van der Horst

Testdagen: 45 GT3 op het appel

Attempto Racing - Lamborghini Huracán GT3
Attempto Racing - Lamborghini Huracán GT3
45 GT3's komen de volgende twee dagen in actie op het circuit van Paul Ricard ter gelegenheid van de officiële Blancpain GT Series testdagen. Twee weken nadat de BoP-testen van SRO er in het water/sneeuw vielen, mogen de teams zich uitleven in optimale omstandigheden, terwijl SRO ongetwijfeld van de gelegenheid zal gebruik maken om bijkomende data over de verschillende GT3-modellen te verzamelen. Zoals gebruikelijk krijgen we later deze week hopelijk ook eens eerste blik op de deelnemerslijsten voor dit seizoen, waarbij de Sprint Cup wederom een zorgenkind lijkt te worden.
RJN - Nissan GT-R Nismo GT3
RJN - Nissan GT-R Nismo GT3
Maar liefst 11 constructeurs worden in het zuiden van Frankrijk vertegenwoordigd. Bentley en Nissan komen elk met een nieuwe wagen, terwijl ook de Lexus RC-F GT3 van Emil Frey nog steeds de nodige aandacht zal trekken. Grote verrassingen vallen er vooralsnog niet te noteren. WRT vaardigt slechts één Audi af, waarbij de naam Alex Riberas meteen in het oog springt. Louis Machiels keert terug in exact dezelfde omkadering als vorig jaar. Maxime Martin maakt zijn publieke debuut bij Aston Martin aan boord van een V12 Vantage GT3 van R-Motorsport, terwijl Markus Palttala voor Lexus uitkomt.

--- DEELNEMERLIJST BGT TEST DAYS PAUL RICARD ---

Foto's: Vincent Wouters & NissanSchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Vincent Wouters in Blancpain GT Series op maandag 12 maart 2018 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Test Day Paul Ricard.
  • Powercars

Copyright 2000-2019 Autosport.be - Contacteer ons