van der Horst

Thierry Boutsen gaat Zolder Historic GP promoten

Opname TV Spot Historic GP te Circuit Zolder
Opname TV Spot Historic GP te Circuit Zolder
Dinsdag 20 maart zakte een fimploeg bestaande uit studenten en leerkrachten van LUCA School of Arts af naar Circuit Zolder. Het doel: een promotiefilm maken voor de Zolder Historic GP met niemand minder dan Thierry Boutsen in de hoofdrol.
Thierry Boutsen
Thierry Boutsen
De TV spot die woensdag opgenomen werd trouwens met de volledige steun van Circuit Zolder zal dienen om de Historic GP die eind mei op het Limburgse circuit plaatsvindt te promoten. Ook dit jaar zal men tijdens dit evenement proberen om de hoogdagen van de F1 tot leven te brengen. Voor die spot verleende niemand minder dan Thierry Boutsen zijn medewerking.  “Ik ben vereerd om als hoofdrolspeler in de tv-spot mee te doen. Ik heb dan ook geen seconde getwijfeld om deze rol aan te nemen. Vooral omdat de opnames in Circuit Zolder plaatsvinden. Het doet mij terugdenken aan mijn gloriejaren als F1-piloot. Ik kijk alvast uit naar deze samenwerking en uiteraard naar het resultaat dat eind mei op tv zal verschijnen!” wist de oud F1 piloot te vertellen.

Voor de opnames zakte een 45-tal studenten van de LUCA School of Arts, begeleid door een 3-koppig docententeam, af naar Circuit Zolder. Ook 70 figuranten verleenden hun medewerking. De Belgian Audi Club zorgde voor een aantal wagens dat gebruikt werd voor het maken van de TV spot.

Foto's: Circuit Zolder & Niels Vaeck



Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Circuit Internationaal op dinsdag 20 maart 2018.
  • Skylimit Events

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons