van der Horst

Traxx Racing met Clio in Supercar Challenge, VLN en 24H Zolder

Traxx Racing: Renault Clio 3
Traxx Racing: Renault Clio 3
Traxx Racing, het team rond Chris Voet en Bart Van den Broeck is alive and kicking. De Seat Supercopa werd van de hand gedaan en vervangen door twee potente Renault Clio 3. Een exemplaar werd op de kop getikt in Duitsland en staat conform volgens de reglementering van de VLN. Het andere exemplaar komt uit de Nederlandse Clio Cup en wordt momenteel klaar gestoomd om de Supercar Challenge te betwisten.
De beide kompanen rijden dus VLN waarin ze vorig seizoen reeds aan de slag waren in een Suzuki Swift. Chris Voet: “De wagen waarmee we uitkomen in de VLN heeft een specifieke ophanging en een grotere tankinhoud. Het kampioenschap bestaat uit negen wedstrijden over vier uren en één over zes uren. De eerste wedstrijd kwam te vroeg voor ons en er zijn ook nog eens twee overlappingen met de kalender van de Supercar Challenge die voorrang krijgt. Daarin gaan we aan de slag met de tweede Clio in de Divisie Sport 1. De Supercar Challenge krijgt dus alle prioriteit".

Verder wil het ervaren duo ook de 24 Hours of Zolder aansnijden met de Clio. Maar daarvoor zijn ze nog op zoek naar twee bijkomende piloten die het team kunnen vervoegen aan een naar eigen zeggen zeer democratische prijs.

Méér info op 0475/475.086 of 03/488.18.01

Foto: Traxx Racing



Dit artikel werd gepubliceerd door DSP VOF in Circuit Internationaal op maandag 31 maart 2014.
  • Dreamdrive

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons