van der Horst

Traxx Racing met Peugeot RCZ in Supercar en Clio's in VLN

Traxx Racing Team - Peugeot RCZ
Traxx Racing Team - Peugeot RCZ
Traxx Racing verandert het geweer van schouder, maar blijft de Supercar Challenge trouw. Eeuwige teamgenoten Chris Voet en Bart Van den Broeck schaften tijdens de winterperiode een Peugeot RCZ aan en willen op die manier het vermogensdeficiet van de Renault Clio III ten opzichte van de concurrentie dichtfietsen. Het ervaren duo blijft evenwel Renault trouw, want belooft ook aan te treden in de VLN en in dat kampioenschap een podium te ambiëren.
Traxx Racing Team - Peugeot RCZ
Traxx Racing Team - Peugeot RCZ
"Met dit nieuwe wapen beschikken we over 250 pk voor een gewicht van 1080 kg, voldoende om volop onze kansen te verdedigen in de 'sportdivisie' van de Supercar Challenge powered by Pirelli, het prachtige kampioenschap van Dick van Elk, waar we nu al een aantal jaren in meedraaien", zegt Chris Voet, teameigenaar en rijder van Traxx Racing vzw. "Op donderdag 19 maart gaan we de wagen afstellen tijdens de Pirelli Test & Press Day op Circuit Zolder, maar voor onze eerste echte wedstrijd met de Peugeot RCZ moeten we wachten tot de Paasraces in Zandvoort van 3 tot 6 april", gaat Bart Van den Broeck verder.

Traxx Racing: Renault Clio 3
Traxx Racing: Renault Clio 3
"We hebben ook onze beide Clio's nog", besluit Chris. "Daar gaan we mee stoeien op de Nürburgring Nordschleife in het 10 wedstrijden tellende Duitse VLN-kampioenschap. We veranderen er van klasse en gaan ook hier resoluut voor een podiumplaats! Wie het allemaal wil volgen dit jaar, weet Traxx Racing met de exclusieve en opvallende RCZ of de identieke Clio's ongetwijfeld te vinden in de paddock. Iedereen welkom!"

Foto's: Traxx Racing Team



Dit artikel werd gepubliceerd door Martijn Wouters in Circuit Internationaal op dinsdag 24 februari 2015.
  • Prospeed Competition

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons