van der Horst

Trophée de Bourgogne: 23 wagens aan de start

New Race Festival: Beelden van de sessies op zaterdag
Na het indrukwekkende startveld bij de seizoensopener te Circuit Zolder, trekt de BRCC-karavaan dit weekend naar het Franse Dijon voor het eerste deel van het buitenlandse tweeluik van het kampioenschap. Zoals geweten, maakt WRT zijn comeback in het BRCC, maar missen we in Frankrijk onder andere wel noodgedwongen de NSC Motorsports Lamborghini, de Brass Racing Viper, de JR Motorsport en Euroracing BMW's en enkele Ferrari's waaronder de winnaar van de eerste race, de Curbstone FMA Racing Ferrari 458.
  • LTF
New Race Festival: De race in beeld gebracht
Wel erbij dit weekend, is de GT One Motorsport Toyota die in Circuit Zolder aan de kant bleef met technische averij, alsook de SRT Corvette C6.R waar Armand Fumal het zitje van Max Van Splunteren overneemt. Voor het eerst dit jaar is er ook een Aston Martin GT4, een exemplaar voor Bloem/Hallaert/Bourdouch. Vermelden we tot slot nogmaals dat op de MExT Porsche de gebroeders Wauters eenmalig afgelost worden door Xavier Stevens en Claudie Tanghe.

--- Deelnemerslijst BRCC Trophée de Bourgogne 2014 (pdf) ---

Foto's: Marnik Mouchaers & Martijn WoutersDit artikel werd gepubliceerd door Martijn Wouters in Belgian Racing Car Championship op dinsdag 6 mei 2014 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Trophée de Bourgogne.
  • Skylimit Events

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons