van der Horst

Trophée des Fagnes: Nabeschouwing JPM Motorsport

Na een zeer dramatisch afgelopen eerste testrit net voor de eerste BGDC-race op 12 maart, nam JPM Motorsport de handschoen op om hun Replay XD BMW M3, 3 weken later op 5 april in Francorchamps aan de start te brengen.
Dank zij hun sterke teamgeest, heel weinig slaap en de hulp van Marc Claes (Karrossierie Markant) reed de BMW op zaterdagmorgen 4 april om 5u ’s morgens het atelier uit richting aanhangwagen. De auto zag er terug uit als nieuw!

Zonder verder testmogelijkheden werd de kwalificatie voorzichtig afgesloten op de 26ste plaats. Enkele uren later nam Pieter Verlinde de start voor een twee uur durende snelle stint die hij als 12de afsloot.
Een perfecte strategie liet het team minuten winnen door de eerste pitstop te plannen tijdens code 60. Na twee uur nam Patrick Engelen het stuur over. Hij won nog enkele plaatsen waardoor de BMW als 7de werd afgevlagd.

Een 7de plaats die het team vierde als een overwinning!! Well done!!
Zien we jullie in Dijon?

Tja; Patrick Engelen werd net 14 dagen geleden vader van Thibaut en binnen 3 à 4 weken is het de beurt aan Pieter Verlinde om een eerste keer vader te worden en we willen hem geen 600km laten terug rijden als Maïte net dan bevalt.

Dijon moeten we daarom nog bekijken maar het weekend van 6 juni staat Zandvoort alvast in onze agenda.

JPM Motorsport pressSchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door de redactie in Belgian Gentlemen Drivers Club op vrijdag 10 april 2015 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Trophée des Fagnes.
  • Dreamdrive

Copyright 2000-2020 Autosport.be - Contacteer ons