van der Horst

Trophée des Fagnes: Voorbeschouwing FSA Racing Team

Amper drie weken na hun schitterende overwinning in de openingsrace te Zolder, staat FSA Racing Team opnieuw paraat voor 'Trophée des Fagnes', de tweede manche van het BGDC-kampioenschap 2015, aanstaande zondag, te Spa-Francorchamps.
'We kijken heel erg uit naar deze race', vertellen Johan Huygens en Vincent Vandenabeele. 'De samenwerking tussen FSA en EMG-Motorsport is ontzettend goed meegevallen en de winst is daarvan het mooiste bewijs. Bovendien hebben we weer wat meer vertrouwen gekregen. De #17 is in opperste conditie - zo is gebleken - en we kunnen niet wachten om onze strijdwagen terug los te laten op het mooiste circuit ter wereld. We blijven echter stevig met beide voeten op de grond want tijdens Terlaemen's Cup hebben we dan wel gezegevierd, we hebben ook gezien dat de concurrentie in divisie 3 stevig is en heel gretig om op datzelfde bovenste schavot te staan. We willen hen dan ook graag alle succes toewensen en hopen op een spannende race.'

FSA Racing Team Press
 Schrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door de redactie in Belgian Gentlemen Drivers Club op donderdag 2 april 2015 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Trophée des Fagnes.
  • VR Racing

Copyright 2000-2020 Autosport.be - Contacteer ons