van der Horst

Valencia: Dubbel voor Mercedes in race 2

Toksport WRT - Mercedes-AMG GT3
Toksport WRT - Mercedes-AMG GT3
Na de zege van vanochtend was het deze namiddag andermaal de Toksport Mercedes #6 van Maro Engel en Luca Stolz die de eerste plaats voor zich opeiste. De top twee op de grid was dezelfde als aan de finish, met de AKKA ASP Mercedes #89 van Petru Umbrarescu en Jules Gounon in het zog van hun merkgenoten. Het podium werd vervolledigd door Norbert Siedler en Albert Costa (Emil Frey Lamborghini #163). De Jota McLaren #38 (Barnicoat & Wilkinson) kon revanche nemen op race 1 met een vierde plaats.
Dries Vanthoor
Dries Vanthoor
Beste Belg was andermaal Adrien De Leener, die de Dinamic Porsche #54 als vijfde aan de meet bracht. Ulysse De Pauw (CMR Bentley #107) werd vijftiende, Louis Machiels (AF Corse Ferrari #52) 23e. Sprint Cup-kampioen Dries Vanthoor (WRT Audi #32) stond pas als dertiende op de grid en dook in de openingsminuten in een gat dat er eigenlijk niet was. Onze landgenoot bracht de beschadigde Audi nog naar de pits maar hij diende de strijd voortijdig te staken.

Foto's: SRO & Arne SimonsDit artikel werd gepubliceerd door Arne Simons in GT World Challenge Europe Sprint op zondag 26 september 2021 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Valencia.
  • Qvick Motors

Copyright 2000-2022 Autosport.be - Contacteer ons