van der Horst

Voorbeschouwing van FSA Racing Team op het seizoen 2015

Nu het nieuwe jaar goed en wel op dreef is, bereidt Full Speed Ahead Racing Team, kortweg FSA, zich voor op een nieuw seizoen in de ‘Belgian Gentlemen Drivers Club’. Net als vorig jaar zullen Johan Huygens en Vincent Vandenabeele het stuur van de BMW e46 M3 in handen nemen en een gooi doen naar de gegeerde kampioenstitel.
“Hoewel we vorig seizoen duidelijk de snelste wagen en piloten hadden, bleven de overwinningen – behalve dan in Zandvoort – uit. We waren weliswaar tot de laatste race in de running voor de kampioenstitel maar moesten uiteindelijk tevreden zijn met een tweede plaats. Op zich is dit een mooi resultaat natuurlijk maar ergens wisten we dat er veel meer in zat”, aldus Huygens en Vandenabeele.
“Té vaak werden we getroffen door mechanische pech of andere onvoorziene omstandigheden en een evaluatie tijdens de winterstop drong zich dus op. We mogen dan wel een team zijn van vrienden-amateurs, uiteindelijk wil je toch wel winnen en dan kan je niet anders dan te reflecteren en na te denken waar ruimte is voor verbetering. Het team en de piloten blijven sowieso ongewijzigd en onze sponsors blijven ons trouw – waarvoor dank -        maar vanaf dit seizoen zullen we in zee gaan met EMG Motorsports voor het onderhoud van onze wagen en technische ondersteuning tijdens de koers. Vorig seizoen konden we reeds meerdere keren een beroep doen op hun expertise en dus willen we die samenwerking graag nog wat verder doortrekken.”

2015 moet het jaar worden van de nieuwe kansen voor FSA Racing Team en het is duidelijk dat het gretig aan de start zal verschijnen. Hoewel de concurrentie ook dit jaar keihard zal zijn, moet en zal de #17 zegevieren en liefst zo veel mogelijk...

FSA Racing Team zal dit seizoen voor het eerst te zien zijn te Zolder op 15 maart 2015 en dit voor een race van 180 minuten vol spanning en onverwachte wendingen. Wij kijken er alvast naar uit...

FSA Racing Team press



Dit artikel werd gepubliceerd door de redactie in Belgian Gentlemen Drivers Club op maandag 19 januari 2015.
  • Skylimit Events

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons