Voorjaarsraces: Kraan en Dekker winnaars in de Mazda MX-5 Cup

Mazda MX-5 Cup @ Circuit Zandvoort
De Mazda MX-5 Cup leverde op Zandvoort twee mooie wedstrijden af maar het deelnemersveld is net als vorig jaar voornamelijk Nederlands gekleurd. Onze noorderburen namen dan ook beslag op alle podiumplaatsen. Dominique Kraan (Johan Kraan Motorsports) won de eerste race, de tweede race ging zondag naar Marcel Dekker (Dekker Racing).
Niels Langeveld werd in beide races tweede. Marcel Dekker legde beslag op het laatste podiumplaatsje in de eerste race, in de tweede race ging dat naar András Király (IL Racing). De Pool Filip Wojtowicz (Polyparts Rent) die met een Belgische licentie rijdt pakte eerst de tiende plaats, daarna de negende in de tweede race. Pieter Denys (Xwift Racing) werd respectievelijk eenentwintigste en veertiende in de eerste twee races van de Mazda MX-5 Cup.

Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Circuit Internationaal op zondag 10 april 2022.