van der Horst

Wedstrijd: Win het racespel FIA European Truck Racing Championship

Videogame FIA European Truck Racing Championship
Videogame FIA European Truck Racing Championship
Komend weekend ronken de vrachtwagenmotoren alweer op circuit Zolder voor de jaarlijkse manche van het FIA European Truck Racing Championship. Ter gelegenheid daarvan mogen we vijf exemplaren van het gelijknamige videogame weggeven. Benieuwd naar dit spel? Lees dan zeker onze review en kijk hieronder hoe je kan winnen. Opgelet, zorg er wel voor dat je een Playstation 4 in huis hebt om deze game te kunnen spelen.
  • VR Racing
Al wat je moet doen om in aanmerking te komen om te winnen, is net zoals bij alle wedstrijden op Autosport.be volgende stappen uitvoeren:
  1. Like onze Facebookpagina als je dat nog niet had gedaan
  2. Beantwoord de wedstrijdvraag hieronder

Wedstrijd

Hoeveel verschillende circuits doet het FIA European Truck Racing Championship dit jaar aan? Tip: het antwoord vind je op de officiële website van het FIA ETRC.

Antwoorden

Like onze Facebookpagina en stuur ons vervolgens je antwoord, samen met je Facebook-gebruikersnaam, je eigen naam en e-mailadres via ons contactformulier.

Wedstrijdreglement: Over de uitslag van de wedstrijd wordt niet gecorrespondeerd. Tegen de uitslag is geen bezwaar of beroep mogelijk. De prijs is niet inwisselbaar voor geld of andere goederen. Inzendingen ontvangen na 15 september 2019 23:59 worden niet in beschouwing genomen. Slechts één deelname per persoon. Dit reglement kan op elk moment aangepast worden. Onvolledige inzendingen worden niet in beschouwing genomen.

Foto: bigben interactiveSchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door de redactie in Varia op donderdag 12 september 2019.
  • Oeste Kart

Copyright 2000-2020 Autosport.be - Contacteer ons