van der Horst

Xwift Racing Events met Jamie Vandenbalck naar de VRM BMW M2 Cup

Jamie Jason Vandenbalck
Jamie Jason Vandenbalck
Het Belgische Xwift Racing Events zakt met een BMW M2 Racing af naar de Nederlandse VRM BMW M2 Cup. De wagen komt in handen van de Belg Jamie Vandenbalck en de Nederlander Willem Meijer.
Jamie Vandenbalck reed gedurende de voorbije zes jaar in verschillende GT4 kampioenschappen en nam het stuur van auto’s zoals de KTM X-Bow, BMW M4 en Aston Martin. Willem Meijer zagen we in de laatste jaren in de Supercar Challenge met een spectaculaire BMW M4 Silhouette.

Teammanager Lieven De Clercq: “Wij kozen voor ons debuut voor het programma van V-Max Racing Management omdat we daar tijdens hetzelfde weekend onze volledige structuur kunnen benutten voor zowel de Radicals in SCC als de BMW M2 Cup. Dat er in deze laatste wordt gegaan voor twee races van één uur, biedt Jamie en Willem voldoende track time aan.”

Xwift Racing Events - BMW 325i
Xwift Racing Events - BMW 325i
Xwift Racing Events wil, nadat het plan vorig jaar niet kon doorgaan door het wegvallen van de race, nog steeds deelnemen aan de 24 Uur van Zolder met verschillende BMW’s 325i met per BMW vier coureurs/CEO’s van diverse bedrijven, gekoppeld aan telkens een BV. Het is tevens de bedoeling om ook de BMW M2 CS Racing en de verschillende Radicals die in het bezit zijn van het team, aan de start te krijgen van de Limburgse etmaalrace.

Foto's: Street Art Racing & Ronald Janssens
 Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Supercar Challenge op maandag 22 maart 2021.
  • Dreamdrive

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons