van der Horst

Zolder Historic GP: Toeschouwers welkom en paddock open voor publiek

Paddock circuit Zolder
Paddock circuit Zolder
Goed nieuws voor wie de intentie heeft om volgende week af te zakken naar Circuit Zolder voor de Historic Grand Prix. Er gelden namelijk geen restricties meer op het aantal toegelaten toeschouwers en bovendien gaat de paddock opnieuw open voor het publiek. Opgepast er geldt wel één regel, enkel toeschouwers die in het bezit zijn van een COVID safe ticket, dat wil zeggen minstens twee weken voordien voor de tweede maal ingeënt, in het afgelopen halfjaar een COVID-infectie opliep, een negatieve PCR-test van maximum 48 u oud hebt of een negatieve snelle antigeentest hebt afgelegd diezelfde dag of de dag voordien, worden op het terrein toegelaten.
  • LTF
Het Limburgse circuit zal namelijk voor de Historic Grand Prix opnieuw haar deuren openen voor het brede publiek en dat quasi zonder COVID-maatregelen. Dus iedereen die COVID safe verklaard is kan komen en het mondmasker dient niet gedragen te worden en ook de anderhalve metter afstand dient niet i acht genomen te worden. Ook een bezoek aan de paddock is dus mogelijk mits zoals altijd het geval geweest is met inachtneming van de geldende veiligheidsaanbevelingen.

Foto: Niels Vaeck
 Schrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Martijn Wouters in Belcar Historic Cup op donderdag 12 augustus 2021 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Historic Grand Prix Zolder.
  • VR Racing

Copyright 2000-2021 Autosport.be - Contacteer ons