van der Horst

Zolder Superprix: Nog een zege voor Maxime Oosten

Fred Caprasse - BMW Bilia-Emond-JJ Motorsport
Fred Caprasse - BMW Bilia-Emond-JJ Motorsport
Maxime Oosten (Bas Koeten Racing) lijkt niet meer te stoppen in de BMW M2 CS Racing Cup Benelux. Hij won zaterdag nu ook de eerste race op circuit Zolder, een bizarre wedstrijd trouwens die meerdere malen werd onderbroken. Voor Oosten is het zijn derde zege op rij dit jaar. Fred Caprasse (BMW Bilia-Emond) werd derde en was alzo beste Belg.
Esteban Muth - G&A Motors
Esteban Muth - G&A Motors
Berry van Elk kwam als tweede over de finishlijn maar werd bestraft voor een te korte pitstop en viel terug naar de zesde positie. De tweede plaats kwam zo in handen van Willem Meijer/Lorenzo van Riet (Xwift Racing Events). Fred Caprasse (BMW Bilia-Emond) werd derde en was alzo beste Belg. Giovanni Scamardi (JJ Motorsport) werd vierde en Joeri Janssens en Steven Brams brachten de wagen van Belgium Racing als zevende over de streep. Gastrijder Esteban Muth was op weg naar een podiumplaats toen hij de strijd moest staken.

Foto's: Niels Vaeck
 



Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in BMW M2 CS Racing Cup Benelux op zaterdag 11 juni 2022 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Zolder Superprix.
  • STX Motorhomes

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons