van der Horst

24H Le Mans: 24H Le Mans : Duqueine Engineering aan de start na forfait Spirit of Race

Duqueine Engineering - Oreca 07 Gibson
Duqueine Engineering - Oreca 07 Gibson
Spirit of Race kreeg van de ACO twee uitnodigingen voor de GTE Am klasse voor de 24 Heures du Mans, maar laat nu weten dat het een van die wagens terugtrekt. De #105 waarop Duncan Cameron en Aaron Scott stonden ingeschreven is van de lijst afgehaald waardoor de eerste reserve, de Duqueine Engineering Oreca 07 LMP2, een startticket krijgt toegeschoven.
Duqueine Engineering neemt met de Oreca 07 LMP2 deel aan de ELMS, maar schreef de wagen ook in voor de 24 Heures du Mans met een sterke rijdersbezetting bestaande uit Pierre Ragues, Nico Jamin en Romain Dumas. Niettegenstaande de aanwezigheid van ex-winnaar Dumas, belandde Duqueine Engineering aanvankelijk op de reservelijst, maar met het forfait van een van de Ferrari’s kan de wagen toch aan de start komen. High Class Racing (LMP2) schuift nu op naar eerste reserve.

Foto: Thomas SmetsSchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in 24 Heures du Mans op vrijdag 22 maart 2019 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting 24 Heures du Mans.
  • LTF

Copyright 2000-2020 Autosport.be - Contacteer ons