van der Horst

24H Le Mans: ACO maakt volledige deelnemerslijst 24H Le Mans bekend

Groepsfoto deelnemers 24 Uren Le Mans 2017
Groepsfoto deelnemers 24 Uren Le Mans 2017
De Automobile Club de l'Ouest (ACO) heeft de volledige deelnemerslijst voor de 87e editie van de 24 uren van Le Mans vrijgegeven. Met twee extra pitboxen verschijnen er dit jaar 62 proto's en GT's aan de start, goed voor zo'n 185 rijders, waaronder drie Belgen. Op zich vallen er geen grote verrassingen te noteren, buiten het opvullen van de laatste gaatjes.
  • VR Racing
Zoals verwacht maakt Jonny Adam terug deel uit van Aston Martin Vantage #97 van Maxime Martin en Alex Lynn, recent nog winnaars in Spa. Adam werkte de rest van het FIA WEC Super Season af voor TF Sport in GTE-Am. Stoffel Vandoorne komt voor SMP Racing uit in LMP1, terwijl Laurens Vanthoor zijn titel verdedigt met Kevin Estre en Michael Christensen op de Porsche met startnummer #92. Verder werd ook bekend gemaakt dat Brendon Hartley zijn eerste publieke rondjes voor Toyota zal afwerken op de testdag.

--- DEELNEMERSLIJST 24H LE MANS 2019 (PDF) ---

Foto: ACOSchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Vincent Wouters in 24 Heures du Mans op dinsdag 14 mei 2019 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting 24 Heures du Mans.
  • Powercars

Copyright 2000-2021 Autosport.be - Contacteer ons