van der Horst

24H Le Mans: Porsche met een goud randje naar Le Mans

Porsche 911 RSR
Porsche 911 RSR
Porsche steekt haar wagens dit jaar wederom in een speciaal kleedje voor de 24 uren van Le Mans. Nadat het merk de WK-titel bij de constructeurs begin mei in Spa al wist veilig te stellen, viert Porsche deze vroege titel met een goud randje op de gebruikelijke livery. Bovendien staat ook al vast dat de titel bij de rijders naar Weissach zal gaan, de 911 RSR met startnummer #92 van Kevin Estre en Michael Christensen voert momenteel de puntentelling aan voor de zusterwagen #91 van Richard Lietz en Gianmaria Bruni.
Porsche GT Team - Porsche 911 RSR
Porsche GT Team - Porsche 911 RSR
Laurens Vanthoor won vorig jaar de 24 uren van Le Mans met Estre en Christensen in de iconische 'pink pig' livery en wordt na 12 maanden uiteraard weer herenigd met deze WEC-rijders. De twee bijkomende Porsches die door het Amerikaanse IMSA-team (CORE) worden gerund krijgen net zoals in Daytona en Sebring de Brumos kleuren mee.

Foto's: PorscheSchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Vincent Wouters in 24 Heures du Mans op woensdag 29 mei 2019 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting 24 Heures du Mans.
  • Oeste Kart

Copyright 2000-2019 Autosport.be - Contacteer ons