van der Horst

24H Dubai: rode vlag situatie wegens hevig regenweer

Rode vlag tijdens de 2020 Hankook 24H Dubai
Rode vlag tijdens de 2020 Hankook 24H Dubai
Tijdens de Hankook 24H Dubai maakt men momenteel unieke taferelen mee. De race is namelijk stilgelegd omwille van hevige regenbuien. Naarmate de avond vorderde begon er meer en meer regen te vallen waardoor de organisatie genoodzaakt werd om eerst een Code 60 uit te roepen alvorens minder dan een uur later de wedstrijd noodgedwongen stil te leggen vanwege de vele plassen op het circuit.
  • Heinz Performance
De code 60 kwam nadat de Leipert Motorsport Lamborghini Huracan Supertrofeo de barrières invloog op de zeer natte baan. Sindsdien kon de Black Falcon Mercedes de leiding nemen met daarachter de Audi's van Car Collection Motorsport en MS7 by WRT. In de TCE divisie is het nog altijd de AC Motorsport Audi TCR van onder meer Tom Boonen en Gilles Magnus die aan de leiding rijden. Hoelang de rode vlag situatie van kracht zal blijven is nog niet gekend, al oogt het weerbericht voor de komende uren zeer somber uit.
  Foto: 24H Series powered by CreventicDit artikel werd gepubliceerd door Thomas Smets in 24H Series op vrijdag 10 januari 2020 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting 24H Dubai.
  • STX Motorhomes

Copyright 2000-2022 Autosport.be - Contacteer ons