van der Horst

24h Nürburgring: Bentley op zoek naar team(s)

Bentley Team Abt - Bentley Continental GT3
Bentley Team Abt - Bentley Continental GT3
Vorig jaar stonden drie Bentley's Continental GT3 gerund door het Abt-team aan de start van de 24 Uren van de Nürburgring. De relatie tussen het Duitse team en de Britse constructeur verwaterde daarna echter. Hierdoor is Bentley nu op zoek naar een nieuw team om hun auto's aan de start te krijgen van de beroemde etmaalrace in de Groene Hel. Motorsportdirecteur Brian Gush laat weten dat er momenteel met twee teams overlegd wordt.
  • Qvick Motors
Bentley Continental GT3
Bentley Continental GT3
"Ik wil daar echt een auto aan de start", aldus Gush. "In de juiste omstandigheden kunnen we daar echt competitief zijn. Het fabrieksteam M-Sport concentreert zich op de nieuwe generatie van de Continental GT3, die dit seizoen debuteert in de Blancpain GT Series. Een deelname aan de wedstrijd op de Nürburgring zou een te grote afleiding betekenen voor M-Sport, dat zich ook moet voorbereiden op de Spa 24 Hours."

Foto's: Arne Simons & Bentley MotorsportDit artikel werd gepubliceerd door Arne Simons in Circuit Internationaal op vrijdag 16 februari 2018 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting 24H Nürburgring.
  • Shopa

Copyright 2000-2022 Autosport.be - Contacteer ons