van der Horst

24H Zolder: De route voor parade naar Heusden-Zolder

QSR Racing - BMW M235i Cup
QSR Racing - BMW M235i Cup
In navolging van het experiment afgelopen jaar, zal er ook bij deze editie van de Eleven Sports 24 Hours of Zolder een parade zijn naar het centrum van Heusden-Zolder. De organisatie maakte van de deelname aan de parade een verplichting voor alle deelnemers, wat de tocht van Circuit Zolder naar het Heldenplein en vica versa extra interessant moet maken. De exacte route die gevolgd zal worden, vindt u terug lager op deze pagina.
De parade vertrekt rond de klok van 15.30u te Circuit Zolder richting het Heldenplein aan het gemeentehuis in Heusden-Zolder. Op het plein zal vervolgens de technische controle plaatsvinden waarbij de rijders (onderverdeeld in drie verschillende groepen) in het gemeentehuis de traditionele briefing zullen krijgen van de wedstrijdleiding. Enkele uren later, rond 19u, moet de karavaan zich opnieuw in beweging zetten onder politiebegeleiding richting Circuit Zolder.

Lees ook: 24H Zolder: Het uurschema (+ timing PDF)

Route van Circuit Zolder naar Heusden-Zolder

Route van Heldenplein Heusden-Zolder terug naar Circuit Zolder



Foto's: Vincent Wouters 



Dit artikel werd gepubliceerd door Martijn Wouters in Belcar Endurance op maandag 14 augustus 2017 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting 24 Hours of Zolder.
  • St. Paul

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons