van der Horst

24H Zolder: Chris Van Woensel vervangt zieke Olivier Hermans

Chris Van Woensel
Chris Van Woensel
We meldden op donderdag reeds dat de MSTC Clubsport BMW als enige van de 54 deelnemers over slechts drie rijders beschikte. De wagen kampte tijdens de trainingen reeds met problemen en ook op vlak van de rijders dook er onverwacht een probleem op. Olivier Hermans kreeg namelijk af te rekenen met een zware infectie en kan daarom niet deelnemen aan de 24 Hours of Zolder. Omdat men slechts drie rijders had ingeschreven, moest men dus te elfder ure op zoek naar een vervanger. Die is er gevonden in de persoon van rallyman Chris Van Woensel.
Olivier Hermans
Olivier Hermans
Olivier Hermans, die het Belcar-seizoen normaal betwist aan boord van een Ford Mustang, deed zijn verhaal aan Autosport.be, "Het is jammer, maar ik kan echt niet deelnemen. Fysiek merk ik gewoon dat het niet gaat en dan moet je geen risico's nemen. Het is geen leuke beslissing, temeer omdat je maandenlang speciaal traint voor deze wedstrijd en dan luttele uren voor de start de handdoek moet werpen. Chris Van Woensel, mijn vaste teamgenoot voor de Belcar, zal mijn plaats innemen, maar ik zal zeker ook te vinden zijn in box om Kobe, Ron en Chris aan te moedigen!"

Foto's: Martijn Wouters & Sandro DelaereDit artikel werd gepubliceerd door Martijn Wouters in Belcar Endurance op zaterdag 20 augustus 2016 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting 24 Hours of Zolder.
  • St. Paul

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons