van der Horst

25H Fun Cup: Tom Coronel aan de start

Tom Coronel - Alexandra Legouix (Eurosport)
Tom Coronel - Alexandra Legouix (Eurosport)
Het aantal racevedetten dat begin juli deel neemt aan de 25 Hours VW Fun Cup blijft aangroeien. Vandaag raakte bekend dat WTCR sterren Tom Coronel en Yann Ehrlacher het team van Philippe Decuypere, DDK Racing, komen vervoegen.
DDK Racing - VW Fun Cup
DDK Racing - VW Fun Cup
DDK Racing nam deel aan de openingsmanche van de European VW Fun Cup met als rijders Claude Pirson, Stéphane Boulanger en ex-WTCC-rijder Pierre-Yves Corthals. Voor de 25 Hours VW Fun Cup krijgt het trio de versterking van Tom Coronel en Yann Ehrlacher. Tom Coronel rijdt dit jaar het WTCR met een Honda van Boutsen Ginion Racing en Yann Ehrlacher bestuurt in hetzelfde kampioenschap een identieke wagen van All-Inkl.com Münnich Motorsport. Tom Coronel: “We zijn erg gelukkig om aan de start te staan van de 25 Hours VW Fun Cup, op het allermooiste circuit ter wereld. We leggen onszelf geen druk op, maar we gaan uiteraard voor de overwinning!”

Foto's: Hans van Onsem & VW Fun Cup

 


Schrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in VW Fun Cup op woensdag 16 mei 2018 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting The 25 Hours VW Fun Cup.
  • VR Racing

Copyright 2000-2019 Autosport.be - Contacteer ons