van der Horst

30 deelnemers voor eerste editie 9H Kyalami

Kyalami circuit
Kyalami circuit
SRO heeft een voorlopige deelnemerslijst vrijgegeven voor de allereerste editie van de Kyalami 9 Hours (21-23 nov.), de vijfde manche en tevens seizoensfinale van de Intercontinental GT Challenge. Het veld bestaat volledig uit GT3-bolides en omvat tien verschillende constructeurs. Naast vaste IGTC-merken Audi, Bentley, BMW, Ferrari, Honda, Mercedes, Nissan en Porsche tekenen ook Lamborghini en Aston Martin present.
  • STX Motorhomes
Zuid-Afrikaanse inbreng komt er van Stradale Motorsport, Pablo Clark Racing en Team Perfect Circle, de twee laatstgenoemde teams doen dat weliswaar met sterk verouderd materiaal (Ferrari 458 Italia GT3 en Porsche 997 GT3 R). Uiteraard staan er ook lokale fabrieksrijders aan de start zoals Jordan Pepper en de broers van der Linde. De Belgische delegatie mag gezien worden met Laurens Vanthoor, Maxime Soulet, Dries Vanthoor, Bertrand Baguette, Maxime Martin en Frédéric Vervisch, die een goede kans maakt op de titel.

--- DEELNEMERSLIJST IGTC KYALAMI 9H (PDF) ---Schrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Vincent Wouters in Intercontinental GT Challenge op woensdag 2 oktober 2019 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Kyalami 9 Hours.
  • Powercars

Copyright 2000-2021 Autosport.be - Contacteer ons