van der Horst

6H Nürburgring: Toni Vilander vervangt Sam Bird

Toni Vilander
Toni Vilander
Toni Vilander zal volgende maand invallen voor Sam Bird op de #71 AF Corse Ferrari 488 GTE. De Fin vervangt Bird die op dat ogenblik in actie treedt in New York voor de dubbele Formule E-wedstrijd aldaar. Vilander kwam recent nog in actie op de Ferrari 488 van Risi Competizione in de 24 Uren van Le Mans. Teamgenoot Pierre Kaffer werd evenwel van de baan gekegeld waardoor alle kansen op een goed resultaat verdampten.
  • Hamofa Performance
AF Corse - Ferrari 488 GTE
AF Corse - Ferrari 488 GTE
"Dit is mijn kans om de teleurstelling van de 24 Uren van Le Mans zo snel mogelijk door te spoelen", vertelde de Fin die in 2014 en 2016 een klasse-overwinning scoorde in de Franse etmaalrace. "Wagen #71 staat bovenaan in de tussenstand voor het kampioenschap en ik zal mijn uiterste best doen om het best mogelijk resultaat te behalen op de Nürburgring en om Ferrari in het constructeurskampioenschap en Davide Rigon in het rijderskampioenschap te helpen."

Foto's: Georges De Coster & Ferrari



Dit artikel werd gepubliceerd door de redactie in FIA World Endurance Championship op dinsdag 27 juni 2017 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting 6 Hours of Nürburgring.
  • Powercars

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons