van der Horst

6H Spa: Ghislain Cordeel start dit weekend in de Porsche Carrera Cup Deutschland

Porsche Carrera Cup Deutschland 2023
Porsche Carrera Cup Deutschland 2023
Niet alleen de Porsche Carrera Cup Benelux gaat dit weekend van start op de omloop van Spa-Francorchamps, ook de Porsche Carrera Cup Deutschland houdt haar eerste manche van het jaar op de Ardennen omloop. Ook de Duitse cup kent een groot succes met niet minder dan 32 deelnemers waaronder één Belg, Ghislain Cordeel. Onze landgenoot komt uit voor het Nederlandse GP Elite team dat niet minder dan vijf wagens inzet.
  • St. Paul
Larry ten Voorde - Team GP Elite
Larry ten Voorde - Team GP Elite
Bij de deelnemers vinden we nog een bekend gezicht terug, Harry King, Porsche Carrera Cup Benelux kampioen in 2022. De Brit komt uit voor Allied-Racing. Onze noorderburen zijn goed vertegenwoordigd met een team (Team GP Elite) en niet minder dan vier rijders. Naast tweevoudig kampioen Larry ten Voorde (Team GP Elite) zijn dat Loek Hartog (Team GP Elite), Morris Schuring (Fach Auto Tech) en Huub van Eijndhoven (Team GP Elite).

Foto's: Porsche Press
 



Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Porsche Carrera Cup Benelux op woensdag 26 april 2023 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting 6H Spa.
  • LTF

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons