van der Horst

Al meer dan 30 inschrijvingen voor de Race Promotion Night

HaDiPré Racing - BMW 325i
HaDiPré Racing - BMW 325i
Op 13 november wordt op Circuit Zolder de Race Promotion Night verreden, een 10 uur durende race die openstaat voor wagens uit de verschillende VRM klasses en Belcar Series. Op twee weken van de aftrap kan de organisatie al rekenen op meer dan 30 inschrijvingen, meestal uit de kleinere divisies.
  • De Swert Opticiens
De Race Promotion Night is terug, na jaren van afwezigheid. De eerste editie van de vernieuwde versie van de Race Promotion Night belooft een shot in de roos te worden. Al meer dan 30 wagens prijken op de voorlopige inschrijvingslijst waaronder acht Mazda’s MX-5 en vijf BMW’s M2 Racing Cup. De overige wagens komen uit in de “algemene klasse”. Daar zien we heel wat BMW’s van verschillende types maar ook een Lamera, een Peugeot 206, een Cupra TCR, een Radival SR3 en zelfs een Dodge Challenger. Ook circuitdirecteur heeft de smaak van het racen weer te pakken en komt na de BGDC race opnieuw aan de start met de BMW 325i van HaDiPré Racing.

Foto: Ronald Janssens
 Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Supercar Challenge op donderdag 28 oktober 2021 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Race Promotion Night.
  • Belgian Truck GP

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons