van der Horst

Avondsessie alweer prooi voor Porsche

Porsche 919 Hybrid
Porsche 919 Hybrid
De enige Porsche op de baan vandaag draaide zowel gedurende de beide sessies overdag als vanavond de besttijd. Net als vanochtend was het opnieuw Neel Jani die de dienst uitmaakte en de tijd van teamgenoot Romain Dumas, gezet in de namiddag, nog wat scherper stelde. Drie op drie dus voor Porsche, terwijl daarachter de nieuwe Toyota TS050 Hybrid op minder dan één seconde volgde.
AF Corse Ferrari 488 GTE
AF Corse Ferrari 488 GTE
Audi had dan weer problemen met de R18, André Lotterer kwam stil te vallen langs de baan halverwege de avondsessie, nadat de auto ook al een stuk van de namiddagsessie diende te missen door een technisch probleem. In LMP2 zette vanavond één van de Alpine's zich weer vooraan, maar de tijd van de #36 bleek net onvoldoende om de namiddagtijd van Strakka te kloppen. In GTE bleef AF Corse de dienst uitmaken met de nieuwe Ferrari 488, terwijl de besttijd in GTE-Am dit keer naar een Aston Martin ging.

Foto's: FIA WEC / AdrenalMedia.comSchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Arne Simons in FIA World Endurance Championship op vrijdag 25 maart 2016 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting The Prologue.
  • VR Racing

Copyright 2000-2020 Autosport.be - Contacteer ons