van der Horst

Baku: Ook Triple Eight tekent present

Triple Eight - BMW Z4 GT3
Triple Eight - BMW Z4 GT3
Triple Eight Race Engineering zal een BMW Z4 GT3 aan de start brengen van de Baku World Challenge, de grote finale van de Blancpain Sprint Series. Het Britse team verscheen eerder dit seizoen al tweemaal aan de start van de Blancpain Endurance Series (Silverstone & Nürburgring) en maakt nu dus kennis met het iets hevigere werk in de Sprint Series. De wagen met startnummer #888 zal voor de gelegenheid bestuurd worden door de ervaren Joe Osborne en Ryan Ratcliffe, beide staan als ‘silver’ geklasseerd en voldoen aan de leeftijdsvereiste om in de Silver Cup uit te komen.
Triple Eight Race Engineering is niet vreemd aan het betere sprintwerk daar het in Groot-Brittannië vooral naam en faam verwierf als BTCC-team, maar sinds twee jaar ook in actie komt in het British GT kampioenschap met twee exemplaren van de BMW Z4 GT3. De equipe van Ian Harrison mikt overigens op een volledig programma in de Blancpain GT Series volgend seizoen.

Foto: Vincent Wouters



Dit artikel werd gepubliceerd door Vincent Wouters in Blancpain GT Sprint op woensdag 15 oktober 2014 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Baku World Challenge.
  • Powercars

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons