van der Horst

Baku: Zakspeed bevestigt deelname

Zakspeed - Mercedes SLS AMG GT3
Zakspeed - Mercedes SLS AMG GT3
Zakspeed is het laatste team dat zijn deelname aan de Baku World Challenge bevestigd heeft. Het Duitse team zal een wagen inzetten voor de Zweed Andreas Simonsen en de Israëliër Alon Day, beide heren kwamen vorig jaar al in actie op het stratencircuit, toen aan het stuur van een Mercedes uit de stal van HTP Motorsport. De equipe onder leiding van Peter Zakowski werd reeds opgericht in 1968 en draagt een rijk motorsport verleden met zich mee.
  • Hamofa Performance
Na een wat moeilijkere periode keerde het team dit jaar onder eigen naam terug naar de ADAC GT Masters, met een Mercedes SLS AMG GT3 voor Luca Ludwig en Alon Day. Zakspeed vervoegt Prosperia C. Abt Racing (Audi), Callaway Competition (Corvette), RWT (Corvette) en Schütz Motorsport (Porsche) in het rijtje van ADAC GT Masters teams die de trip naar Azerbeidzjan maken.

Foto: ADACDit artikel werd gepubliceerd door Vincent Wouters in Blancpain GT Sprint op donderdag 23 oktober 2014 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Baku World Challenge.
  • Dreamdrive

Copyright 2000-2022 Autosport.be - Contacteer ons