van der Horst

Baku: Zanardi snelste in eerste vrije training

Alex Zanardi - ROAL BMW Z4
Alex Zanardi - ROAL BMW Z4
Alex Zanardi was de snelste tijdens de eerste vrije training voor de Blancpain Sprint Series Baku World Challenge. De Italiaan, die ruim gebruik maakte van de curbstones, zette op het einde van de sessie in zijn ROAL BMW Z4 een tijd neer van 1:32.098. Daarmee was Zanardi 0.237 seconde sneller dan Hari Proczyk in de Grasser Racing Lamborghini Gallardo.
De derde tijd was voor de WRT Audi #1, Cesar Ramos was nipt sneller dan Marco Holzer in de Schütz Motorsport BMW Z4. Puntenleider Maximillian Götz (http Motorsport Mercedes) sloot de sessie af met de zesde tijd. Tweemaal moest de 60 minuten durende training onderbroken worden, eerst om een losgekomen spandoek op te ruimen en daarna nogmaals om de in de banden gestrande Boutsen Ginion McLaren van Chris ven der Drift binnen te brengen.

Foto: Vincent WoutersDit artikel werd gepubliceerd door Vincent Wouters in Blancpain GT Sprint op zaterdag 1 november 2014 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Baku World Challenge.
  • LTF

Copyright 2000-2022 Autosport.be - Contacteer ons