van der Horst

Comtoyou wordt officiële printpartner van de VW Fun Cup powered by Hankook

Vanessa Bouchat - Patrick Vander Auwera
Vanessa Bouchat - Patrick Vander Auwera
Aan de vooravond van het seizoen 2020 van de VW Fun Cup powered by Hankook is Kronos Events fier om een nieuwe partner aan te kondigen. Vanaf dit jaar wordt het bedrijf Comtoyou de nieuwe officiële printpartner van het kampioenschap voor de amusante Racekevers.
“Comtoyou is natuurlijk een gekende naam op de planeet van de VW Fun Cup”, glimlacht Patrick Vander Auwera, Verantwoordelijke voor de Commerciële Ontwikkeling van Comtoyou. “Comtoyou Racing is een volledig onafhankelijk bedrijf en is al jaren actief in de discipline. Via dat team benutten we verschillende marketingmogelijkheden, onder meer dankzij de Biplaces die passagiers de race van binnenuit laten beleven. In de wereld van de VW Fun Cup zijn er talloze zelfstandigen en/of bedrijfsleiders die interesse kunnen tonen in onze diensten. Daarom willen we onze kwaliteiten op vlak van drukwerk en belettering in de verf zetten! Comtoyou is een bedrijf dat nu al veertien jaar bestaat en sinds enkele jaren ontwikkelen we ook dat aspect, als aanvulling op onze andere componenten: de creatie van geluidsfragmenten enerzijds en het ontwerp van schermboodschappen anderzijds. Ons aanbod is erg gevarieerd en gaat van de realisatie van visitekaartjes tot drukwerk op heel groot formaat, zonder de belettering van voertuigen te vergeten. En sinds kort bieden we ook de decoratie van competitiewagens aan.” 
 
Door partner te worden van de VW Fun Cup powered by Hankook zal het bedrijf uit Waterloo alle officiële stickers produceren die op de wagens te zien zullen zijn, maar ook de talrijke visuals voor het circuit of de paddock. Alle teams die een beroep willen doen op de diensten van Comtoyou voor de belettering van hun VW Fun Cup of voor andere visuals, kunnen uiteraard contact opnemen met dit bedrijf in volle ontwikkeling.
 
Vanaf de eerste race van het seizoen 2020, geprogrammeerd op het Circuit Jules Tacheny de Mettet op 21 en 22 maart, zullen alle VW Fun Cups dus het logo van Comtoyou dragen op de onderkant van de wagen.
 
“We zijn erg gelukkig om Comtoyou te ontvangen als onze partner”, verheugt Marc Van Dalen zich, CEO van Kronos Events. “Dit bedrijf kent de VW Fun Cup powered by Hankook uiteraard erg goed en gebruikt het promotionele aspect van ons kampioenschap op een uitstekende manier. Het rendement van hun aanwezigheid in de VW Fun Cup is enorm en we kunnen dus gerust spreken van een win-winsituatie. Ik hoop dus dat we vertrokken zijn voor een samenwerking van verschillende jaren.”

Foto: VW Fun CupSchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door de redactie in VW Fun Cup op woensdag 22 januari 2020.
  • Dreamdrive

Copyright 2000-2020 Autosport.be - Contacteer ons