van der Horst

Creventic wil twintig teams voor organisatie Portimão

Pitstop Hankook 24H Portimão
Pitstop Hankook 24H Portimão
Creventic, organisator en promotor van de 24H Series powered by Hankook, heeft toestemming gekregen om de 24 Uur van Portimão te organiseren, maar wil daarvoor wel minstens twintig teams aan de start zien. Anders wordt de Portugese wedstrijd niet georganiseerd. De 24 Uur van Portimão vindt plaats op 12, 13 en 14 juni.
  • LTF
In België kan er - hopelijk - pas begin augustus achter gesloten deuren geracet worden, maar de Portugese overheid heeft onlangs groen licht gegeven voor de organisatie van de 24 uursrace van de Nederlandse organisator Creventic. De
Creventic vliegt de teamleden naar Portugal
Creventic vliegt de teamleden naar Portugal
openingsrace van de 24H Series powered by Hankook zal onderworpen zijn aan een reeks voorzorgsmaatregelen, zoals een maximum van acht personen per wagen, rijders niet meegerekend, en tijdens een pitstop mogen slechts twee mensen aan de auto werken. Natuurlijk geldt ook de social distancing-regel van anderhalve meter.


Opvallend is dat Creventic ook een vliegtuig heeft gereserveerd om de teamleden vanuit Düsseldorf naar de Portugese Algarve te vliegen. Ook daar gaat de vlieger echter niet op - letterlijk in dit geval - als er niet voldoende boekingen zijn.

Foto's: 24H Series powered by HankookDit artikel werd gepubliceerd door Gregory Deguelde in 24H Series op zondag 10 mei 2020 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting 24H Portimão.
  • Powercars

Copyright 2000-2023 Autosport.be - Contacteer ons