van der Horst

De #477 DRM Autographe Cup wint eerste confrontatie in Mettet

DRM Motorsport - VW Fun Cup #477
DRM Motorsport - VW Fun Cup #477
Maxime Soulet, Sebastien Kluyskens en Cedric Bollen zijn de eerste winnaars van de VW Fun Cup powered by Hankook 2021. Op het Circuit de Mettet - Jules Tacheny hielden de rijders van de #477 DRM Motorsport een handvol seconden voorsprong op de winnaars in de Fun-klasse, de #2 DRM Autographe Fun van polesitter Ulysse De Pauw, teambaas Matthieu De Robiano en Gilles Smits.
In de Cup-categorie waren de overige podiumplaatsen voor Milo Racing, met de #280 Milo Socardenne (Donniacuo-Caprasse-Picariello) voor de #480 Milo Tourneur (Mondron-Verleyen-Tourneur). In de Pure-klasse behaalden Arnaud Kahia, Simon Carrera en Frédéric Bocquet hun allereerste overwinning met de #53 DRM Nice Cars, terwijl polesitters Car-Pass LRE by DRM wonnen in de Biplace-categorie. Stéphane Lémeret, Miguel Coppieters en Philippe Reynens waren met de #365 sneller dan de #355 Publincentive (Baudet-Baudet-Mahy-Gengoux) en de #315 Fun 4 Racers (Camara-Van Oppens-Bara-Taquet). Om 15.30 uur wordt er op het circuit van Mettet nog een tweede keer 120 minuten geracet.

Foto: Kurt VanhoenackerSchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door de redactie in VW Fun Cup op zondag 21 maart 2021 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Test & Discovery Day.
  • Prospeed Competition

Copyright 2000-2021 Autosport.be - Contacteer ons